top of page

HERRENS TJENERINNE /// Lukas 1:38


Det hender at jeg spør om ønsker på bibelvers som jeg kan bruke til nye typografier. Enten de blir formidlet gjennom kommentarer på facebooksiden, eller ved en direkte henvendelse til meg, så er det alltid spennende å høre hvilke ord som betyr noe for dere.

Christin Bårdsen fra Egersund ønsket seg for en stund tilbake et bilde i forbindelse med kvinnedagen. Jeg tok utfordringen og resultatet ser dere her. Jeg spurte om Christin kunne dele kort hva bildet og verset betyr for henne. Christin har helt fra strarten oppmuntet meg til å drive med BibelTypografi, og hennes støtte er jeg veldig takknemlig for. Mange kjenner henne også som Mrs.Bean, og har hatt glede av hennes utsøkte kaffe. (se bildet) Her er det hun skriver: "Se jeg er Herrens tjenerinne, skje meg etter ditt ord" Lukas 1:38

Disse ordene fra evangeliet etter Lukas har vi nå hengene på soveromsveggen vår, i form av et stort og nydelig lerret fra BibelTypografi. Ordene minner meg hver morgen på at jeg er en Jesus-kvinne, og at jeg ønsker å leve etter hans ord. Ikke ved egen kraft, men i kraft av ham som har formet oss og skapt oss.

Jeg ønsker å oppfordre alle damer til å la Marias respons på engelens ord bli til vår respons. La oss ha denne bønnen i hjerte damer: "Skje meg etter ditt ord!"

Fredag 6. mars er det Kvinnenes Internasjonale Bønnedag. Støtt opp om din lokale kirke på denne dagen og la oss stå sammen i bønn.”

__

Kunne du tenkt deg et typografi av ”ditt” bibelvers, så er du velkommen til å ta kontakt!

SE OGSÅ
ARKIV
bottom of page