top of page

FRUKT /// Galaterne 5

I vår iver etter måloppnåelse, effektivitet og resultater glemmer vi lett en avgjørende sannhet: Prestasjoner presses frem, men frukt må få vokse frem.

I Guds rike er vår relasjon til Jesus det avgjørende for at vi skal kunne bære frukt.Vanligvis siterer jeg bibelvers i mine typografier - denne gang listet jeg heller opp de åndelige fruktene som nevnes i Galaaterne 5. 

Hvordan er vekstvilkårene for disse i ditt liv?

Jeg klarer ikke tenke på åndens frukter uten at Jesu ord om vintreet og grenene iJoh.15 melder seg. Derfor la jeg inn en liten peker til dette øvers i bildet. For øvrig er det en artig detalj at det motivet som ligger i bunn for dette typografiet, eret sommerminne fra en hyggelig kveld sammen med gode venner på sørlandet - der far i huset kom ut med en pakke is og delte ut til forventningsfulle barn. Bildet ble tatt i sterkt motlys, og dette motivet er ikke lett å få øye på i typografiet. 

Min bønn er at vi som Guds barn skal samles rundt vår himmelske Far og ta imot av hans gode gaver. De små barna kunne nesten ikke vente på sin tur til å få is... Mange ganger oppfører vi voksne oss likt. Vi er utålmodige... Husk at frukt må få vokse frem! - Joz

SE OGSÅ
ARKIV
bottom of page