Da vi skulle innrede vårt nye hus, tok det oss lang tid å finne bilder og kunst til veggene. Det tok vel over et år før første bilde ble hengt opp og den første spikeren brøt jomfrueligheten til de rene veggflatene.Vi ville velge personlig kunst vi kjente oss igjen i og som gjenspeilte oss.

 

Vi ønsket også å ha noen bilder med bibelsitat for daglig å eksponere oss for Guds ord. Utfordringen var at vi ikke fant så mye som appellerte til oss i den siste kategorien…Ved et par anledninger så vi at andre hadde rammet inn egenproduserte bibelsitat. Jeg har i lang tid syslet med grafisk design som hobby, og da jeg satte meg ned for å lage mine første bibeltypografier oppdaget jeg raskt at dette gav mersmak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BibelTypografi

JOHANNES KLEPPE

/   PERSONLIG
//  MODERNE     
/// STILRENT

Kunstplakater med bibelvers er mitt varemerke. Etter hvert som jeg lager nye bilder, vil disse legges til utvalget som presenteres i nettbutikken. Ønsker du små endringer som f.eks. andre format, og endring i tekst (målføre, oversettelse etc.) så kan dette bestilles mot et pristilegg.

Ønsker du et personlig bilde over et bestemt vers som betyr mye for deg, eller en unik gave til noen du vil gi en ekstra oppmerksomhet? Jeg gjør mitt ytterste for å imøtekomme dine ønsker, og formidle "ditt vers" gjennom et unikt typografi. Prismessig vil det være en forskjell på om ditt typografi kan inngå i min katalog og selges også til andre, eller det er "one of a kind".

 

Jeg tar også andre oppdrag med grafisk design. Ettersom dette ikke er en fulltidsjobb, så ber jeg om forståelse for at ventetiden kan være lang.

Ta kontakt for en uforpliktende forespørsel!

FOTO: Anders M. Leines

FØR PLEIDE JEG SI
AT JEG ARBEIDET MED BIBELTEKSTEN,
HELT TIL JEG OPPDAGET
AT DET VAR DEN SOM ARBEIDET MED MEG!

ORD I KONTEKST

BibelTypografi er motivert av en genuin kjærlighet til Ordet - det sanne, evige
og livgivende ordet...

I konseptet BibelTypografi står selve teksten i sentrum, med et stilrent og moderne utrykk. Mine design inneholder i de fleste tilfeller en rekke subtile detaljer som underbygger ordet og peker på den konteksten det er hentet fra. 

 

Før pleide jeg si at jeg arbeidet med bibelteksten. Helt til jeg oppdaget at det var den som arbeidet med meg.


 

15.5.2014 registrerte jeg BibelTypografi som et eget foretak – Jeg slo opp i Johannes 15.5 og leste:“Uten meg kan dere ingen ting gjøre”.

 

I love it! Det er sant om alt i mitt liv. Det er et ord som grunnleggende plasserer æren der den hører hjemme, og et meget befriende ord i startgropa på en kreativ virksomhet med navn BibelTypografi.
 

BibelTypografi er min hobby. Noe jeg gjør av overskudd. Kombinert med jobb og familie, så ber jeg om forståelse for at det til tider kan være litt lengre vente- og responstid ;-)

 

 

© 2014-2020 by BibelTypografi

  • MAIL.png
  • Facebook Clean
/// KONTAKT

 

JOHANNES KLEPPE
BibelTypografi
Hansahagen 20
4322 Sandnes

 

Orgnr.: 913 658 140 MVA