HVA ER DA ET MENNESKE? /// Salme 8

Salme 8 har en dyp klangbunn som lodder like tilbake til skapelsesberetningen. Salmisten stiller et høyst eksistensielt spørsmål når han i undring ser utover alt det skapte - et spørsmål som vel alle mennesker stiller før eller senere: Hva er da et menneske..?

"Når jeg ser din himmel, et verk av dine fingre, månen og stjernene som du har satt der, hva er da et menneske – at du husker på det, et menneskebarn – at du tar deg av det?" Hovedmotivet rent fotografisk denne gang er fra en utflukt i sommer der vi sammen med en annen småbarnsfamilie tok nye steg i å leve ut friluftsmenneske i oss. Enkel oppskrift. STor suksess: Camping, bading, telt, stormkjøkken, vennskap og en åpen Himmel. - Joz

SE OGSÅ
ARKIV

© 2014-2020 by BibelTypografi

  • MAIL.png
  • Facebook Clean
/// KONTAKT

 

JOHANNES KLEPPE
BibelTypografi
Hansahagen 20
4322 Sandnes

 

Orgnr.: 913 658 140 MVA