top of page

RIKELEG ROM /// Kol 3:16

Dette er faktisk det første bibeltypografiet jeg laget... Vanskelig å matche det i enkelthet og punch. Jeg liker det veldig godt. Mer og mer faktisk... Jeg har jo tilsynelatende gitt ordet lite rom ved å "skvise det sammen" i kontrast til den oppfordringen som ligger i versets innledning. Egentlig skjønte jeg det først etter at jeg hadde laget dette bildet at det var til ære for de kristne som blir forfulgt for sin tro. Her i rike Vesten lasser vi i bibler og ulike oversettelser, og tar det for gitt. Men de som gjerne bare eier en flik av Guds ord, er villige til å risikere livet for å være i besittelse av en side i Bibelen. Det er kanskje de som virkelig gir Ordet rikelig rom til å virke gjennom og i dem. Jeg skulle ønske at vi i større grad kunne holdt Bibelen like høyt, og bøyd oss for det Sanne, Evige og Livgivende ordet... Og at nettopp det fikk større spillerom i våre liv. - Joz

SE OGSÅ
ARKIV
bottom of page