top of page

JESUS GRÅT /// Joh 11:35

JESUS GRÅT To ord. Ni bokstaver. Bibelens korteste vers. Dette bildet her lagde jeg med tanke på å utvikle en serie med kort som kan brukes ved ulike anledninger (dåp, konfirmasjon, bryllup osv.) Av og til vil vi gi en oppmerksomhet til folk som er i sorg - det være seg ved tap av nære og kjære, eller sykdom som har inntruffet. Det er kanskje de gangene det er vanskeligst å finne de riktige ordene. For vi er opptatt av det - å velge ord som passer. Av og til er sorgen så tung, og smerten så vond at det rett og slett ikke er tiden for ord. Til og med de beste løftesordene fra Bibelen blir på en måte upassende. Selv om det er aldri så sant, og aldri så godt ment, så er den sørgende kanskje i en tillstand der han/hun har nok med sorgen. Dette bildet/kortet er for en slik annledning. Jesus gråt PUNKTUM - Joz

SE OGSÅ
ARKIV
bottom of page